Kan ik een proefles volgen? Hoeveel kost het? Hoe moet ik mij aanmelden? Wat zijn de kledingvoorschriften?
Kijk hieronder voor alle antwoorden.

Proefles
Als je geïnteresseerd bent in een les van Annalee dan kan je je opgeven voor een proefles. Dit kan door een mailtje te sturen naar hiphopbijannalee@gmail.com. De kosten van deze proefles bedragen 5 euro. Mocht je de les leuk vinden en ben je bereidt om op les te komen dan wordt de 5 euro verrekend met de contributie.

Aanmelden
Om de hiphop lessen van Annalee te kunnen volgen moet je het inschrijfformulier invullen die je na afloop van de proefles krijgt. Ben je jonger dan 18 jaar, dan moet het formulier worden ondertekend door een ouder of wettelijke vertegenwoordiger. Het deelnemen van de lessen is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. Het is ook mogelijk om tussentijds in te schrijven voor de lessen.

Prijzen
Je betaalt per strippenkaart van tien lessen. De strippenkaart is 15 weken geldig met uitzondering van vakanties en feestdagen. Dit houdt in dat je een paar lessen kan missen waar je niet voor betaald. Wanneer de tien lessen op zijn of de geldigheid is verstreken kan je door middel van het kopen van een nieuwe strippenkaart weer les komen volgen.

Leeftijd Les duur kosten per strippenkaart
4 t/m 5 jr 45 minuten 55 euro
6 t/m 20 jr 60 minuten 65 euro
21+ jr 60 minuten 78 euro (incl BTW)

Zoetermeerpas
Heb jij een Zoetermeerpas? dan kanjer betalen met cheques 3,4,5,6 & de jongerencheque. Het is hier mogelijk om per strippenkaart te betalen of voor het hele seizoen. De kosten hiervan is afhankelijk vanaf het moment dat je begint met de lessen.

Hoe betaal ik de strippenkaart?
Wanneer je na een proefles besloten hebt om de hiphop lessen te volgen is het de bedoeling dat je voor de eerst volgende les het geld van de strippenkaart betaald. Dit kan op onderstaand rekeningnummer:

IBAN nummer:     NL44ABNA0857384902
Te naam van:       A. Duppen
Onder vermelding van:   voor en- achternaam leerling. 

Wanneer de strippenkaart vol is wordt u per mail herinnert om een nieuwe te kopen mocht u zoon/dochter door willen gaan met de danslessen.

Kledingvoorschriften

  • joggingbroek of legging
  • topje, shirt, vest
  • gymschoenen of sneakers met een schone zool
  • voor de meiden: Haren vast!
  • flesje water
  • eten is niet toegestaan

Annulering en opzegging
Door middel van betaling bind je je voor de gehele duur van de strippenkaart. Ook bij voortijdige beëindiging en tussentijds onderbreken is restitutie niet mogelijk.

Lesuitval
Bij lesuitval als gevolg van ziekte van de docent zal de les gegeven worden door een invaller. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de les komen te vervallen en zal er ook niet voor betaald hoeven te worden.

Privacy
Je gegevens worden gebruikt om je te informeren over zaken die van belang zijn voor je les, de voortgang ervan of een vervolg erop. Je persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan anderen (derden). Wat betreft het gebruik van digitale media nemen wij de regels in acht van de Telecomwet inzake spamverbod.

Het kan voorkomen dat er beeld- en geluidsopnamen van een les worden gemaakt. Je mag altijd – zonder opgaaf van redenen – je medewerking daaraan weigeren. Uiteraard zullen we dit respecteren. Beeld- en geluidsopnamen kunnen gebruikt worden in publicaties, zonder daarvoor enige vergoeding aan je verschuldigd te zijn.

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal, schade aan en/of verlies van eigendommen van leerlingen.

Wijziging lesgeld
Wijziging van lesgeld kan met ingang van een nieuw cursusjaar worden doorgevoerd. De aanschaf of huur van danskleding en materialen is niet inbegrepen bij het lesgeld.