Kan ik een proefles volgen? Hoeveel kost het? Hoe moet ik mij aanmelden? Wat zijn de kledingvoorschriften?
Kijk hieronder voor alle antwoorden.

Proefles
Voordat je op les komt mag je eerst een proefles volgen. Deze kost 5 euro.
Hiervoor kan je je opgeven door een mail te sturen naar hiphopbijannalee@gmail.com.
Mocht je na de proefles op les willen komen wordt de 5 euro verrekend met de kosten van de eerste strippenkaart.

Prijzen
De rittenkaart bestaat uit 10 lessen en is drie maanden geldig met uitzondering van vakanties en feestdagen. Wanneer de rittenkaart vol is ontvang je van mij een mailtje met de betaalgegevens voor een eventuele nieuwe kaart.
Zie hieronder de prijzen:

Leeftijd Les duur kosten per strippenkaart
4 t/m 5 jr 45 minuten 57,50 euro
6 t/m 20 jr 60 minuten 67,50 euro
21+ jr 60 minuten 81,50 euro (incl BTW)

Zoetermeerpas
Heb jij een Zoetermeerpas? dan krijg je 2,50 korting per strippenkaart.

Inschrijven‚Ä®
Wanneer je op les wilt komen stuur je een mailtje naar mij: hiphopbijannalee@gmail.com. Je krijgt dan van mij de betaalgegevens voor de 10-rittenkaart. Daarnaast zorg je er voor dat je het inschrijfformulier invult en het de eerst volgende les bij mij inlevert. Als je een proefles hebt gedaan wordt het betaalde bedrag verrekend met de eerste rittenkaart.

Wanneer de strippenkaart vol is wordt u per mail herinnert om een nieuwe te kopen mocht u zoon/dochter door willen gaan met de danslessen.

Kledingvoorschriften

  • joggingbroek of legging
  • topje, shirt, vest
  • gymschoenen of sneakers met een schone zool
  • voor de meiden: Haren vast!
  • flesje water
  • eten is niet toegestaan

Annulering en opzegging
Door middel van betaling bind je je voor de gehele duur van de strippenkaart. Ook bij voortijdige be√ęindiging en tussentijds onderbreken is restitutie niet mogelijk.

Lesuitval
Bij lesuitval als gevolg van ziekte van de docent zal de les gegeven worden door een invaller. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de les komen te vervallen en zal er ook niet voor betaald hoeven te worden.

Privacy
Je gegevens worden gebruikt om je te informeren over zaken die van belang zijn voor je les, de voortgang ervan of een vervolg erop. Je persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan anderen (derden). Wat betreft het gebruik van digitale media nemen wij de regels in acht van de Telecomwet inzake spamverbod.

Het kan voorkomen dat er beeld- en geluidsopnamen van een les worden gemaakt. Je mag altijd – zonder opgaaf van redenen – je medewerking daaraan weigeren. Uiteraard zullen we dit respecteren. Beeld- en geluidsopnamen kunnen gebruikt worden in publicaties, zonder daarvoor enige vergoeding aan je verschuldigd te zijn.

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal, schade aan en/of verlies van eigendommen van leerlingen.

Wijziging lesgeld
Wijziging van lesgeld kan met ingang van een nieuw cursusjaar worden doorgevoerd. De aanschaf of huur van danskleding en materialen is niet inbegrepen bij het lesgeld.