Kan ik een proefles volgen? Hoeveel kost het? Hoe moet ik mij aanmelden? Wat zijn de kledingvoorschriften?
Kijk hieronder voor alle antwoorden.

Proefles

Lijkt het je leuk om te leren hiphop dansen? Kom dan eerst een proefles volgen. Stuur een mailtje naar hiphopbijannalee@gmail.com (als je dit nog niet hebt gedaan) en ontvang een uitnodiging voor een proefles in de les die het beste bij je past. Deze proefles kost €5,- en moet  contant en gepast voor aanvang van de les betaalt worden aan de docent. Tijdens de proefles mag er 1 ouder blijven kijken. 

Inschrijven

Heb je een proefles gevolgd en besloten om op les te komen? Stuur dan een mailtje naar hiphopbijannalee@gmail.com. Je krijgt dan het inschrijfformulier waarop je kan aangegeven hoe je wilt betalen. Mail dit formulier voor de eerstvolgende les weer terug, want zonder inschrijving kan je niet deelnemen aan de les. 

10-rittenkaart & prijzen

De rittenkaart bestaat uit 10 lessen en is drie maanden geldig met uitzondering van vakanties en feestdagen. Betaling kan via een tikkie, een factuur of met de Zoetermeerpas. Wanneer de kaart vol is ontvang je vanzelf bericht met de vraag of je er nog één wilt aanschaffen. 

Zie hieronder de prijzen:

Leeftijd Les duur kosten per strippenkaart
6 t/m 20 jr 60 minuten -€ 68
21+ jr 60 minuten € 82,- (incl BTW)

Annulering en opzegging

Door middel van betaling bind je je voor de gehele duur van de rittenkaart. Mocht je hierna niet meer door willen gaan met de danslessen ontvang ik graag per mail hier bericht over. Bij voortijdige beëindiging of tussentijds onderbreken is restitutie niet mogelijk.

Privacy

Je gegevens worden gebruikt om je te informeren over zaken die van belang zijn voor de les, de voortgang ervan of een vervolg erop. Je persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan anderen (derden). 

Het kan voorkomen dat er foto’s en video’s van de les worden gemaakt. Deze opnames kunnen worden gebruikt op social media voor promotie doeleinden. Om dit te kunnen en mogen doen heb ik toestemming nodig. Via het inschrijfformulier kan je hier wel of geen toestemming voor geven. 

Aansprakelijkheid

Annalee Duppen is niet aansprakelijk voor diefstal, schade aan en/of verlies van eigendommen van leerlingen.

Lesuitval

Bij lesuitval als gevolg van ziekte van de docent zal de les gegeven worden door een invaller. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de les komen te vervallen en zal er ook niet voor betaald hoeven te worden.  

Kledingvoorschriften en wat neem je mee

  • Joggingbroek of legging met een T-shirt, topje, trui of iets dergelijks. 
  • Sneakers/sportschoenen/gymschoenen met een schonen zool.
  • Lange haren moeten vast. 
  • Flesje water. Er mag niet gegeten worden in de danszalen! 

Kijklessen & Jaarlijkse leerlingen voorstelling

Het is niet toegestaan om een hele les te blijven kijken. Hiervoor heb ik speciale kijklessen. Je mag wel de laatste 10 minuten van elke les de studio binnen komen. 

Elk jaar creëer ik een voorstelling met al mijn leerlingen. Ze krijgen dan de kans om te schitteren op het podium voor alle ouders en andere genodigden. De datum hiervoor wordt ruim van te voren gecommuniceerd en ook de vraag of je hier aan mee wilt doen.